Hur man går ner i vikt snabbt

Hur man tappar 10 kilo

att förlora 10 kg tar beslutet att vilja göra det, det vill säga det är i dina händer att uppnå det, du måste bara ändra vissa vanor och vi ger dig riktlinjerna för att uppnå det. Hur man går ner i vikt snabbt

För att börja bör du veta att du inte ska ha bråttom. Om vi ​​rekommenderar att gå ner i vikt är det att förbättra hälsan och ja, det kommer säkert att förbättra din bild, men det vore inte vettigt att se bättre ut om du sätter din hälsa till gränsen.

En bra viktminskning är cirka 0,5 kg per vecka, vilket skulle vara 2 kg per månad och om cirka 5 månader kommer du att ha tappat 10 kg. Så inte överväga att “följa en diet”, om du inte ändrar dina vanor för alltid, på detta sätt kommer du inte bara lyckas gå ner i vikt utan också lyckas upprätthålla den. Överväg att följa en diet för att gå ner i vikt 10 kg på en månad förutom att inte vara realistisk, kan du vara säker på att det kommer att påverka din hälsa och att du kommer att få en återhämtningseffekt under de följande månaderna som kommer att påverka din framtida förmåga att upprätthålla en hälsosam vikt.

Ändra ditt chip just nu, ditt mål är “från och med nu ska jag äta sunt”. Denna mentalitet hjälper dig att integrera mat bättre i din livsstil, för genom att inte ta det som något tillfälligt måste du arbeta alla situationer, måltider, resor och andra åtaganden utan vikten av “Jag måste hoppa över det”.

Det handlar inte om att följa strikta dieter som begränsar matgrupper. Det handlar om att äta från alla livsmedelsgrupper för att få alla näringsämnen som våra kroppar behöver. Strategin är baserad på att ta färre kalorier än vi spenderar till en kostnad av socker och fett, särskilt de som inte är friska. Denna strategi kallas en hypokalorisk diet.

Förlorar 10 kilo på 7 veckor

Nu ska jag presentera de viktigaste punkterna i mitt recept.

  1. Minska kolhydraterna. Om du kan hålla kolhydraterna låga är det bra. Detta minskar sugningen av mat. Om du blir hungrig kan du byta ut några av kolhydraterna som konsumeras av bra fetter. Inte exakt smälter ner bacon och grädde som LCHF rekommenderar, men ett alternativ kan vara att blanda yoghurten med cirka 10% fet turkisk yoghurt. Undvik frukt som har stora mängder socker om du gillar att äta frukt. Tomat och morot är god frukt.
  2. Undvik att dricka alkohol. När du är påverkad av alkohol är det inte möjligt att bränna så mycket fett, förutom att alkohol innehåller kolhydrater.
  3. Walk. Att gå är mycket bra eftersom det hjälper dig att minska eller förbränna kalorier. Lite efter lite vänjer du dig på det och du kommer att bränna fler kalorier, men det är mycket viktigt att vara konstant eftersom du kommer att göra det till en del av din dagliga rutin och kommer att gynna ditt liv och din kropp.
  4. Styrketräning (premium). När man har muskler bränner fettet sig själv, så det är viktigt att gå till gymcenter där man stärker musklerna och ökar dem och förlorar fler kalorier.
  5. Förlåt dig själv. De går alla ner den vägen vid någon tidpunkt. Inte allt går förlorat eftersom du konsumerade 100 fler kalorier än nödvändigt. Se till att varje mål har sina hinder och glöm det sedan. Låt inte det första problemet skapa tankar som “nu är allt förstört.” Du har ett mål och du kommer att bli framgångsrik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *